Over ons

Ik ben Wessel Schuller en in september 2020 ben ik gestart met WS Boekhouding. Na het behalen van mijn Master in Accounting & Control aan de Vrij Universiteit in Amsterdam ben ik drie jaar werkzaam geweest in de accountancy. In dit kader ben ik betrokken geweest bij de jaarrekeningcontrole van verschillende bedrijven en stichtingen. Ik merkte dat mijn hart ligt bij de klanten verder helpen, meedenken en samenwerken. Daarom besloot ik in 2020 mijn eigen boekhoudbedrijf te beginnen. 

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering, samenwerken op basis van vertrouwen en fijn contact met de klant. Mede hierom richt ik me met name op ZZP’ers, stichtingen en het kleinbedrijf. Ik ontzorg graag op het gebied van financiële administratie, loonadministratie, opstellen jaarrekening en belasting aangiftes. Daarnaast kan ik uiteraard adviseren op deze gebieden. Het is mogelijk om deels zelf werkzaamheden te blijven uitvoeren. Dit gaat altijd in overleg.

Ben je op zoek naar een betrouwbare boekhouder? Neem rustig contact op via 0650531898, wessel@wsboekhouding.nl of via de contactpagina

JAC02283